Písek: Vedení města poděkovalo firmám-sponzorům

15.11.2019 14:48

Vedení města poděkovalo zástupcům firem, které nejvíce podporují veřejný život v Písku. V obřadní síni radnice starostka města Eva Vanžurová a místostarosta Ondřej Veselý přijali v úterý 12. listopadu zástupce společností Wittmann Battenfeld CZ, spol. s r. o., s. n. o. p. cz, a. s., Interplex Precision Engineering Czech Republic, s. r. o., AISIN EUROPE MANUFACTURING CZECH, s. r. o. a Schneider Electric, a. s.

Písek: Vedení města poděkovalo firmám-sponzorům
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

Jde o firmy, jež v uplynulém roce přispěly významnou finanční částkou na aktivity spojené s kulturně společenským životem ve městě nebo místní charitativní projekty. Setkání se zúčastnili rovněž představitelé Jihočeské hospodářské komory Vladimír Homola a Kateřina Rybaříková, kteří vyzdvihli důležitost spolupráce mezi firmami a městem.

„Chci vám vyslovit hluboký dík za zájem o Písek a ochotu pro město a jeho obyvatele dělat něco navíc, a tak přispívat ke kvalitnímu životu zdejší komunity. Není to dnes samozřejmostí a moc si toho vážím. Město podporuje spoustu nejrůznějších projektů, nemůže však ze svého rozpočtu plně pokrýt všechny požadavky, je proto důležité, že se takovýmto způsobem zapojují i firmy,“ poděkovala zástupcům donátorských společností starostka Eva Vanžurová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…