Plzeň 3: Centrální obvod vydal pokyn ke třetí seči

27.06.2018 21:16

V souvislosti s péčí o životní prostředí probíhají v plzeňském centrálním obvodu seče travnatých ploch. Vzhledem k nynějším dešťům a teplému počasí se tráva po předchozím suchu vzpamatovala a začíná opět růst. Jelikož obvodu záleží na tom, aby na jeho území nebyla tráva přerostlá, přistupuje již ke třetí seči travnatých ploch.

Plzeň 3: Centrální obvod vydal pokyn ke třetí seči
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

„Zvláště v létě je velmi těžké časově určit termín sečí tak, aby tráva nepřerostla a zároveň aby vlivem suchého horkého počasí nedocházelo k seči již spálené trávy. Doufám, že díky deštivému počasí posledních dnů se nám termín seče povedlo trefit a ani k jedné z výše uvedených situací nedojde. Věřím, že naši občané projeví s hlukem provázející práce shovívavost,“ říká David Procházka, místostarosta MO Plzeň 3.

Třetí seč probíhá v období od 27. června na pěti úsecích, do kterých má obvod na svém území rozdělené travnaté plochy.

„Na jednotlivých úsecích budou firmy pracovat podle tohoto harmonogramu: úsek č. 1 - Štruncovy sady, Klatovská – E. Beneše, úsek č. 2 - Zadní Skvrňany, Přední Skvrňany, střed města, úsek č. 3 - Slovanské údolí, Škoda – III. brána, Nová hospoda, Zátiší, Borská pole, úsek č. 4 - Doudlevce, Výsluní, Valcha, úsek č. 5- Litice, Jižní Předměstí – Sukova, sídliště Bory, Radobyčice,“ dodává David Procházka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…