Ve stáncích jsou návštěvníkům nabízeny gastronomické produkty s vysokou kvalitou typické pro daný italský region od malých regionálních výrobců, např. ze Sardinie (ovčí salám, ovčí a kozí sýr pecorino, caprino, víno), z Trentina (slanina Vipiteno, uzené salámy, salámy z divočáka, zelí, typické sýry, vína), ze Sicílie (cannoli,mandlové pečivo a sladkosti, torroni) a z Emilia Romagna (Parmigiano reggiano, omáčky s balsamikovým octem, culatello, salámy, coppa stagionata, mortadella, marmelády, ořechové, jahodové a švestkové likéry, lambrusco). Ve stáncích jsou tematicky rozděleny dle místa svého původu.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV