Plzeň 3: „Plzeňáci Moravákům,“ vyzývá k pomoci centrální obvod

26.06.2021 11:47 | Zprávy

Městský obvod Plzeň 3 je připraven finančně pomoci oblastem zasaženým ničivým tornádem a vyzývá Plzeňáky, aby také přispěli.

Plzeň 3: „Plzeňáci Moravákům,“ vyzývá k pomoci centrální obvod
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

„Tornádo, které postihlo jižní Moravu napáchalo obrovské škody a připravilo mnoho lidí o střechu nad hlavou a veškerý majetek. Je to katastrofa, na kterou se nelze připravit, o to více je třeba rychle pomoci, proto budeme co nejrychleji hledat cestu, jak postiženým oblastem poskytnout finanční prostředky. Zároveň ale vyzýváme zastupitele, úředníky a všechny Plzeňáky, aby se do pomoci také zapojili. Finanční pomoc je nyní to jediné, co můžeme pro Moravu udělat,“ říká starosta Městského obvodu Plzeň 3 David Procházka

. „Při on-line akci Plzeňáci Plzeňákům jste dokázali, že osud lidí vám není lhostejný. Ukažme, že pomoci umí i Plzeňáci Moravákům,“ vyzývá vedení obvodu, jehož představitelé sami zašlou finanční prostředky na účet charity.

Sbírku na pomoc lidem zasažených tornádem na Hodonínsku a Břeclavsku vyhlásila Diecézní charita Brno. Kromě finančního příspěvku na speciální účet je také možné zasílat dárcovské SMS. „Neorganizujeme vlastní sbírku v Plzni, ale vše zastřešuje Diecézní charita Brno. Pro sbírku byl vytvořen speciální účet a finanční prostředky doputují těm, kteří je budou nejvíc potřebovat,“ vysvětluje Petr Šimek, tiskový mluvčí Diecézní charity Plzeň.

Veškeré informace k tomu, jak pomoci, najdete ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Více peněz pro městskou policii

22:28 Znojmo: Více peněz pro městskou policii

Navýšení rozpočtu Městské policie Znojmo bylo součástí rozpočtového opatření, které schválili znojem…