Plzeň 3: Trojka nabízí pomoc podnikatelům

14.05.2020 15:55

Situace s koronavirovou nákazou se pomalu začíná vracet do normálu, přísná karanténní opatření, která zasáhla životy všech občanů, se rozvolňují. Největší dopad měla krize na činnost podnikatelů, zejména těch středních a malých.

Plzeň 3: Trojka nabízí pomoc podnikatelům
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Městský obvod Plzeň 3 si uvědomuje složitou situaci, do které se dostala řada podnikatelů provozujících své aktivity na území třetího městského obvodu a v rámci svých možností jim nabízí pomoc.

„Chtěli bychom podpořit místní podnikatele, neboť řada z nich utrpěla v souvislosti s protikoronavirovými opatřeními velké finanční ztráty a někteří už mají i existenční problémy. Proto jim chceme pomoci s rozjezdem živnosti a nabízíme jim bezplatnou inzerci v našem obvodním zpravodaji Trojka, který vychází v nákladu 28 tisíc výtisků a je distribuován do každé domácnosti v obvodu“, informuje David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Podnikatelé, kteří budou mít zájem zdarma inzerovat v srpnovém čísle obvodního zpravodaje Trojka, by měli poslat stručný popis svého podnikání, rozsah ztrát, které vinou pandemie vznikly a graficky zpracovanou inzerci v „jpg“ nebo „pdf“ ve formátu 95mm (š) x 62mm (v). Tyto podklady pak pošlete na e-mailovou adresu bauerova@plzen.eu nejpozději do 26. června.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

22:09 Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

Frýdek-Místek zaplatí zubařům, kteří budou sloužit pohotovostní služby. Po měsících jednání se zřizo…