Plzeň 3: Úřad vylepšil bezbariérový přístup

09.11.2021 8:38 | Tisková zpráva

Úřad městského obvodu Plzeň 3 zlepšil bezbariérový vstup do budovy. U zadního vchodu z Divadelní ulice byly instalovány automatické dveře, které usnadní vjezd vozíčkářům nebo maminkám s kočárkem.

Plzeň 3: Úřad vylepšil bezbariérový přístup
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

„Zadní vchod do budovy získal nově dvoje automatické dveře, které nahradily ty původní s klasickým otevíráním na kliku. Zadní vstup má nejen nový vzhled, ale zlepšila se dostupnost pro vozíčkáře a také pro rodiče s kočárky. Věříme, že toto vylepšení klienti úřadu ocení,“ říká starosta centrálního Plzeňského obvodu David Procházka.

Nový vstup nebo spíše vjezd do úřadu si už také vyzkoušela vozíčkářka Anna Stejskalová. „Cesta dovnitř je mnohem jednodušší. Když tu byly dveře, tak mi je sice ochotně podržel někdo z recepce, ale takhle je to pochopitelně lepší,“ usmívá se Anna Stejskalová.

Úřad městského obvodu Plzeň 3 sídlí v objektu v sadech Pětatřicátníků 7,9. Bezbariérový přístup do úřadu je možný právě z Divadelní ulice, kde je pro vozíčkáře vyhrazené parkovací místo a zadní vstup do budovy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

16:31 Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

Příběhy našich sousedů je vzdělávací projekt neziskové organizace Post Bellum pro žáky osmých a devá…