Plzeň 3: Ve 49. MŠ bude přes prázdniny zrekonstruováno sociální zařízení

02.07.2019 9:15

V září letošního roku budou mít děti z jeslí a školky v Puškinově ulici v Plzni zrekonstruované sociální zařízení. S pracemi se začne hned 1. července, aby zařízení mohlo být na konci srpna uvedeno do provozu.

Plzeň 3: Ve 49. MŠ bude přes prázdniny zrekonstruováno sociální zařízení
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

„V rámci rekonstrukce budou odstraněny stávající nenosné příčky a dále obklady a dlažby, které budou nahrazeny novými. Nový sádrokartonový podhled zakryje stávající vedení klimatizace a budou osazeny nové zařizovací předměty. Obvod do rekonstrukce investuje necelých 700 tisíc korun bez DPH,“ prozradil Petr Baloun, I. místostarosta MO Plzeň 3.

V rámci rekonstrukce zdravotní instalace bude také upravena poloha a provedena výměna stoupaček, výměna připojovacího potrubí k novým zařizovacím předmětům a dále bude provedeno přemístění podlahové vpustě.

„S ohledem na charakter činností a nutnosti zajištění provozuschopnosti budovy v rámci školního roku jsme byli nuceni s provedením této rekonstrukce počkat až do období letních prázdnin,“ dodal David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

7:17 Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

V Hradci Králové se na více než dvou desítkách míst objeví barevné koše na tříděný odpad. Lidé tak b…