Plzeň: Domovní znamení stále lákají k výpravě

07.06.2021 14:51

Spolek Dobroslav připravil v době koronavirové pandemie soutěžní projekt, jenž se snažil přilákat lidi každého věku k venkovnímu pohybu. Putování s názvem Po stopách domovních znamení pokračuje i v červnu.

Plzeň: Domovní znamení stále lákají k výpravě
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Úkolem soutěžících je najít v Plzni co nejvíce objektů s domovním znamením, vyfotit se u každého z nich a snímek odeslat prostřednictvím nahrávacího formuláře na webových stránkách plzenskaznameni.cz. Každý, kdo pošle alespoň 15 snímků, bude zařazen do slosování a pět šťastlivců z každé kategorie získá jednu z cen.

Fotografie je možné prostřednictvím webových stránek nahrávat až do konce letošního června. V každé kategorii bude oceněn i absolutní vítěz, který pošle největší počet snímků domovních znamení se svou podobenkou. Mezi cenami jsou například speciální komentované prohlídky zoo, vstupenky na kulturní akce, knihy a dárkové balíčky od partnerů soutěže.

Vylosování a předání cen se uskuteční v polovině letošního července v Zoologické a botanické zahradě města Plzně, za jejíž výrazné podpory se tato akce koná.

Záštitu nad akcí Po stopách domovních znamení převzala náměstkyně primátora města Plzně pro oblast kultury, památkové péče a sociálních věcí Eliška Bartáková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…