Plzeň: Dopravní výkon městské veřejné dopravy na příští rok je ve stejné výši jako letos

02.06.2013 12:40

Rozsah objednávky dopravního výkonu pro rok 2014 bude ve výši 15,1 milionů vozokilometrů. Rozhodla o tom rada města. Tato hodnota obsahuje i manipulační jízdy do vozoven.

Plzeň: Dopravní výkon městské veřejné dopravy na příští rok je ve stejné výši jako letos
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Na základě sdělení PMDP, a.s. je dlouhodobě nemožné udržet stávající dopravní výkon při objemu finančních prostředků, které město poskytuje na úhradu prokazatelné ztráty. Jedním z krátkodobých opatření na udržení současného stavu se jeví možnost snížení dopravního výkonu, a tím i snížení úhrady prokazatelné ztráty. Byly zpracovány návrhy na omezení dopravního výkonu. Jedním z nich je omezení běžného dopravního výkonu o zhruba 300 tisíc vozokilometrů potřebných k pokrytí nárůstů z důvodu přestěhování vozovny. V roce 2014 bude realizována první etapa opatření v celkové výši úspory cca 144 tisíc vozokilometrů, v roce 2015 pak bude realizována druhá etapa opatření s úsporou cca 153 tisíc vozokilometrů tj. celkem cca 297 tisíc vozokilometrů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…