Plzeň: Městské dopravní podniky mají nového ředitele

28.08.2019 13:02

Představenstvo společnosti Plzeňských městských dopravních podniků, a. s., (PMDP) ve středu 28. srpna jmenovalo do funkce generálního ředitele Jiřího Ptáčka, který dosud ve společnosti zastával pozici dopravně provozního ředitele. Stalo se tak na základě doporučení výběrové komise, jež vybírala z několika kandidátů na tuto pozici.

Plzeň: Městské dopravní podniky mají nového ředitele
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„Jiří Ptáček byl pověřen vedením společnosti po odchodu Michala Krause od 1. července letošního roku. Během tohoto období splnil veškerá naše očekávání, která jsme na tuto pozici kladli. Disponuje patřičnou odborností, dostatečnými zkušenostmi a výhodou je i znalost prostředí jak ve firmě, tak ve vztahu k ostatním spolupracujícím institucím a subjektům v Plzni. Chápe roli zaměstnanců a dokáže si vážit jejich práce nezbytné pro poskytování kvalitní služby přepravy cestujících. Očekáváme od něj další rozvoj společnosti. Mezi nejvýznamnější nadcházející projekty patří rekonstrukce tramvajové vozovny na Slovanech a projekt metropolitního dispečinku,“ uvedl Roman Zarzycký, první náměstek primátora a předseda představenstva PMDP.

Jiří Ptáček se narodil v Plzni, vystudoval Střední průmyslovou školu dopravní, následně Vysokou školu dopravy a spojů v Žilině. Je členem Sektorové rady pro dopravu a logistiku a držitelem osvědčení o odborné způsobilosti k provozování silniční osobní a nákladní dopravy. Ve společnosti je od dubna 2000, přičemž prošel postupně pozicemi asistent dopravně provozního ředitele, vedoucí oddělení dopravních informačních systémů, vedoucí střediska řízení provozu a do současnosti pracoval na pozici dopravně provozního ředitele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…