Plzeň: Pilsner Fest bude mít i letos svůj „bulvár“

05.08.2011 9:28

Ulice U Prazdroje bude z bezpečnostních důvodů neprůjezdná v úseku od křižovatky U Prazdroje - Sirková po křižovatku U Prazdroje - Lobezská v obou směrech, a to v době od pátku 26. 8. večer od 19 hodin do nedělního rána 28. 8., tedy do 5 hodin.

Plzeň: Pilsner Fest bude mít i letos svůj „bulvár“

V loňském roce velmi úspěšný a oceňovaný „bulvár" - oddechová zóna pro návštěvníky festivalu bude opět fungovat v jednom z úseků ulice U Prazdroje. Nabídne řadu zajímavých částí programu - například kuchařskou show Emanuela Ridiho a jeho hostů z řad českých celebrit, přehlídku šesti kapel ve finále soutěže Prazdroj talentů a poběží se tu také pro Paraple.

Organizátoři Pilsner Festu letos vyšli vstříc plzeňským řidičům a dobu uzavírky oproti minulému ročníku zkrátili z 56 hodin na pouhých 34. Objízdná trasa povede okolními ulicemi, takže s ohledem na víkendový provoz a kratší dobu uzavírky by měly být komplikace pro řidiče minimální.

Další zprávy z Plzně čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…