Plzeň: Přijďte diskutovat o budoucnosti cyklodopravy

23.05.2022 9:15 | Tisková zpráva

„Využíváte v Plzni kolo jako dopravní prostředek? A jak se vám jezdí? Nejste spokojení? Máte návrhy ke zlepšení? Co by se muselo stát, abyste začali jezdit do práce na kole/čkách? Přijďte o tom diskutovat v úterý 24. května od 17 hodin do Moving Station, Koperníkova 56,“ zvou organizátoři na úterní setkání, které pořádá město Plzeň společně s Centrem pro komunitní práci západní Čechy.

Plzeň: Přijďte diskutovat o budoucnosti cyklodopravy
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„Výstupy z diskuze využijeme pro připravovaný Generel cyklodopravy města Plzně. Zpracovatelem dokumentu je Úsek veřejné dopravy a cyklodopravy Správy veřejného statku města Plzně. Vždy jsem chtěl, aby k vzniku tak zásadních dokumentů v oblasti dopravy byla přizvána veřejnost, proto vítám, že jsme se s Centrem pro komunitní práci západní Čechy domluvili na spolupráci a mohli jsme generel veřejné dopravy a nyní cyklogenerel projednat se zástupci dotčených institucí, a především s veřejností. Budeme se zabývat každým podnětem, který se k nám dostane,“ uvedl náměstek primátora Plzně pro oblast dopravy a životního prostředí Michal Vozobule.

Setkání s veřejností na téma cyklodopravy navazuje na dubnové setkání Veřejná doprava. Tomu předcházely workshopy se studenty základních a středních škol.

Setkání s veřejností se koná díky společnému projektu Podpora participace v Plzni, který realizuje Centrum pro komunitní práci západní Čechy ve spolupráci s JOHAN, z. ú. a městem Plzní. Program podpořila Nadace OSF v rámci programu Active Citizens Fund, jehož cílem je podpora občanské společnosti a posílení kapacit neziskových organizací. Program je financován z Fondů EHP a Norska.

Vstup na diskuzi je zdarma, není nutné se dopředu registrovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…