Plzeň: Skvrňanští a borští strážníci dostali nová kola

17.05.2017 21:15

Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 mělo mimořádné zakončení, kdy zástupci služeben Městské policie Plzeň, které působí na třetím plzeňském obvodu, převzali z rukou starosty MO Plzeň 3 Radislava Neubauera „nové dopravní prostředky“.

Plzeň: Skvrňanští a borští strážníci dostali nová kola
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„Chtěl bych poděkovat plzeňskému centrálnímu obvodu, že vyhověl naší žádosti. Díky těmto kolům se strážníci mohou rychle dostat i do míst, která jsou vozidlem těžko dostupná a dojde i k úspoře pohonných hmot“, říká velitel Městské policie Karel Mach.

„Rádi jsme Městské policii Plzeň vyšli vstříc. Hlídky strážníků jsou tak mobilnější, přesto ale neztrácí kontakt s občany“, říká starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.

„Stávající kola, která strážníci využívali, jsou už za hranicí své životnosti. Proto jsme uvolnili potřebné finance na nákup z našeho obvodního rozpočtu“, informuje Radoslav Škarda, I. místostarosta MO Plzeň 3.

„Jednou z našich priorit je bezpečnost v našem obvodě a tudíž i podpora městské policie, které se snažíme věnovat systematicky a předání těchto jízdních kol je jedním z příkladů naší vynikající spolupráce“, dodává David Procházka, místostarosta centrálního obvodu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…