Plzeň: V Parkhotelu byla zahájena Silniční konference 2012

23.10.2012 17:00

Jubilejní dvacátý ročník dvoudenní Silniční konference se ve dnech 23. a 24. října koná v kongresovém centru plzeňského Parkhotelu.

Plzeň: V Parkhotelu byla zahájena Silniční konference 2012
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Sešlo se zde více jak 750 delegátů a hostů, kteří budou společně diskutovat například o budoucnosti silnic a dálnic ve vlastnictví státu, aktuálních otázkách silničního hospodářství či bezpečnosti silničního provozu. Na programu je také technická exkurze na tři nově realizované úseky silnic I/26 a I/27. Součástí konference je také doprovodná výstava, kde své služby a produkty představí celkem 66 vystavovatelů, kteří se podílejí na výstavbě či údržbě silnic v České republice.

Při slavnostním zahájení konference primátor Martin Baxa ve svém proslovu zmínil především důležité silniční stavby,  jež ve městě a regionu vznikly v poslední době, a zároveň připomněl projekty, jejichž realizaci považuje za důležitou v nejbližší době. Těmi je například dokončení Západního okruhu a oprava mostu generála Pattona, který spojuje severní část města s centrem.

Za město se programu účastní náměstek primátora Miloslav Šimák.

Další ročník Silniční konference se v Plzni uskuteční v roce 2015, kdy se západočeská metropole stane Evropským hlavním městem kultury.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: plzen.eu

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

22:28 Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

Na začátku týdne byly oznámeny výsledky Ceny Klubu Za starou Prahu za novou stavbu v historickém pro…