Plzeňský centrální obvod podepsal smlouvu o spolupráci s Plzeňským Prazdrojem

29.12.2017 9:20

V minulých dnech byla slavnostně podepsána Smlouva o spolupráci mezi Městským obvodem Plzeň 3 a Plzeňským Prazdrojem, a. s. při přípravě a realizaci různých akcí pro veřejnost na území MO Plzeň 3 a vzájemné propagaci.

Plzeňský centrální obvod podepsal smlouvu o spolupráci s Plzeňským Prazdrojem
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Slavnostní akt se odehrál v Konferenčním a společenském centru Secese v Plzeňském Prazdroji.

Smlouvu o spolupráci podepsal za Městský obvod Plzeň 3 starosta Radislav Neubauer, za Plzeňský Prazdroj, a. s. Rudolf Šlehofer, manager rozvoje cestovního ruchu a péče o historické dědictví. Za plzeňský centrální obvod byli podpisu přítomni i oba místostarostové Radoslav Škarda a David Procházka.  

„Plzeňský Prazdroj je jedním z nejvýznamnějších podniků nacházející se na území našeho obvodu a také města. Je představitelem pivovarnictví a gastronomie, je součástí české tradice, kultury a životního stylu. Během dlouhých let se stal jedním z nejvýznamnějších symbolů Plzně i Plzeňského kraje a patří mezi nejnavštěvovanější turistické cíle v České republice. Je rovněž živým kulturním a společenským centrem a spoluprací s ním přirozeně sdílíme společné cíle, zájmy i potřeby Plzeňanů,” řekl Radislav Neubauer, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…