Poděkování bývalým zastupitelům a pracovnicím Ašských služeb

03.01.2019 7:32

Starosta Aše Dalibor Blažek předal děkovné dopisy trojici bývalých zastupitelů, kteří v zastupitelském sboru zasedali dlouhá léta a v říjnových volbách nebyli zvoleni.

Poděkování bývalým zastupitelům a pracovnicím Ašských služeb
Foto: wikipedia
Popisek:

Slavnostní akt se odehrál v úvodu prosincového zasedání zastupitelstva. Děkovný dopis a dárkový koš za potlesku zastupitelů převzala Mgr. Marie Borsiková (ČSSD). Další dva bývalí zastupitelé, Petr Čekal a Helena Březinová (oba KSČM), se zasedání ze zdravotních či pracovních důvodů nemohli zúčastnit, a tak jim bylo poděkováno v kruhu rodiny.

Nejen dlouholetí komunální politici, ale také trojice pracovnic společnosti Ašské služby byla za svou práci oceněna. Děkovné dopisy a dárkového koše obdržely pracovnice úseku veřejné zeleně, paní Monika Schnattlingerová a Jana Holečková, a rovněž jejich bývalá kolegyně, paní Margita Siváková, všechny za dlouholetou vzornou péči o veřejnou zeleň a čistotu města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…