Pohořelice: Chystá se Vánoční nadělování i letos?

28.10.2016 20:46

Odpověď těm, kteří se zajímalo o vánoční nadělování dětem z rodin v místním ORP:

Pohořelice: Chystá se Vánoční nadělování i letos?
Foto: pohorelice.cz
Popisek: Pohořelice

Vážené občanky, vážení občané, ačkoli jsme se teprve nedávno definitivně rozloučili s létem, ti připravenější z nás již myslí na Vánoce. V posledních dnech se na nás obrátilo již několik spoluobčanů s dotazem, zda i pro letošní rok plánujeme vánoční nadělování dětem z rodin v našem ORP, kterým se příliš nedaří.

V posledních dnech se na nás obrátilo již několik spoluobčanů s dotazem, zda i pro letošní rok plánujeme vánoční nadělování dětem z rodin v našem ORP, kterým se příliš nedaří. Vážíme si zájmu lidí, kteří chtějí vlastní snahou přispět k vytvoření pravého kouzla Vánoc ve všech domovech. Proto vedení města opět oslovilo pracovnice sociálního odboru, které Vánoční nadělování organizovaly i v minulých dvou letech, a společně jsme vymysleli způsob, jak obdarovat právě ty nejpotřebnější vhodným dárkem.

Všichni, kteří mají zájem se zapojit do Vánočního nadělování, mohou kontaktovat přímo pracovníky sociálního odboru (tel. 590 301 354 / 355). Zde si sami vyberou dítě, pro které dle vlastního výběru a možností zakoupí dárek. Celá akce bude probíhat naprosto anonymně. Dárce uvede pouze pohlaví a věk dítěte, kterému chce dát dárek a sociální pracovnice si tohoto dárce přiřadí k vybranému dítěti. Jména obdarovaných dětí zůstanou v anonymitě, znát je budou pouze sociální pracovnice, které pak dárky před Vánocemi rozvezou do vytipovaných rodin. Pokud nám dárky přinesete již zabalené, velmi nám tím celou akci usnadníte. A ještě prosíme – určitě nám všem jde o to, abychom děti potěšili, a proto darujte pouze věci nové a nepoškozené!

Zakoupené dárky mohou dárci přinést na odbor sociální a zdravotní při MěÚ Pohořelice do 5. prosince 2016. Děti, pro které nikdo žádný dárek nepřinese, obdarují sami pracovníci Městského úřadu Pohořelice dárky zakoupenými z peněz, které mezi sebou vyberou.

Věříme, že až budete sedět u vánočního stromku, v kruhu svých nejbližších, potěší Vás u srdce myšlenka, že někde jinde, v jiné rodině, vykouzlil Váš dárek úsměv na rtech cizího dítěte.

Všem, kteří se zapojí do Vánočního nadělování, předem děkujeme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

22:09 Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

Zhotovitele netypické, zato velmi atraktivní stavby hledá město Ostrava. Zoologická zahrada a botani…