Pozvánka na Fórum Zdravého města Třeboň

29.10.2015 13:06

K Třeboni patří ryby, o městě rozhodujte I VY! S tímto podtitulem se v úterý 3. listopadu 2015 od 17:00 hod. v Besedě uskuteční čtvrté Fórum Zdravého města Třeboň.

Pozvánka na Fórum Zdravého města Třeboň
Foto: Třeboň
Popisek: Třeboň

Právě tady se formulují témata a problémy, jimiž se má vedení města, podle svých obyvatel, zabývat.

Třeboň je od roku 1994 součástí Národní sítě Zdravých měst ČR, tedy asociace aktivních místních samospráv, které se snaží utvářet město (obec,region) jako kvalitní a příjemné místo pro život na základě dohody s místními obyvateli. Fórum Zdravého města Třeboň je každoroční setkání, kam může přijít občan, student, podnikatel, zaměstnanec, turista…Vítány jsou všechny věkové kategorie, lidé různých zájmů a názorů. Během Fóra Zdravého města určují jeho účastníci problémy, které je ve městě nejvíce trápí. Na místě je vždy deset stolů, k nimž se mohou účastníci přidávat. Každý stůl reprezentuje jedno téma života ve městě. Zde se sepisují jednotlivé okruhy.

Třeboňské Fórum Zdravého města má následující témata:

1. Úřad a občan (rozpočet, strategie, informovanost)
2. Životní prostředí
3. Doprava
4. Cestovní ruch a lázeňství
5. Sport, volný čas a kultura
6. Sociální služby
7. Bezpečnost občanů, sociálně patologické jevy
8. Zdravý životní styl, zdraví
9. Školství a vzdělání
10. Stůl mládeže.

Dvacet nejzásadnějších problémů postupuje do užšího výběru a je následně zařazeno do ankety. Anketní lístky budou od 5. listopadu k dispozici na podatelně městského úřadu, turistickém a informačním centru, poště a knihovně. Elektronická verze bude dostupná na webu města. V anketě je možné o důležitosti problémů dále hlasovat. Konečným výstupem budou ověřené problémy, které budou předloženy radě a zastupitelstvu města a v příštím roce se na nich bude pracovat. Cílem je získat co nejširší zpětnou vazbu k rozvoji města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.