Prachatice: Knihovna nabízí pomocnou ruku studujícím

05.06.2020 17:57

Městská knihovna Prachatice velice ráda pomůže studujícím s přípravou seminárních, ročníkových, bakalářských a diplomových prací.

Prachatice: Knihovna nabízí pomocnou ruku studujícím
Foto: old.onlinemodule.eu
Popisek: Prachatice

Všichni studující dobře ví, že nedílnou součástí každého akademického textu je dobrá a kvalitní práce s informačními prameny a zdroji s důrazem na řádnou citační etiku. Slovo rešerše k nám doputovalo z francouzštiny a znamená hledání, pátrání, vyšetřování, přešetřování, ověřování. My pro Vás rádi vyhledáme a zpracujeme seznam literatury a pramenů z veřejně dostupných zdrojů a databází, který se bude vztahovat k vámi zadanému tématu, oblasti. Výhodou je, že v tomto seznamu už dostanete zpracované záznamy podle příslušné citační normy, případně s Vámi zkonzultujeme formu Vašich vlastních záznamů tak, aby byly v pořádku.

Tato služba je zdarma. Doufáme, že všechny služby Městské knihovny Prachatice Vás budou doprovázet celým životem nejen při práci a studiu, ale i ve chvílích odpočinku a zábavy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…