Prachatice: První semestr výuky anglického jazyka ERASMUS+ je u konce

23.06.2018 13:49

První semestr výuky angličtiny v rámci programu Erasmus+ projektu Městské knihovny Prachatice „Learning, smart technology and creativity“ skončil.

Prachatice: První semestr výuky anglického jazyka ERASMUS+ je u konce
Foto: old.onlinemodule.eu
Popisek: Prachatice

První semestr výuky angličtiny v rámci programu Erasmus+ projektu Městské knihovny Prachatice „Learning, smart technology and creativity“ skončil a studenti si tak mohou vyzkoušet získané znalosti během letních měsíců. V první polovině roku se senioři ze Seniorské občanské společnosti, z.s. naučili správně vyslovovat, číst, počítat, ale také zpívat a hrát různé hry. Někteří studenti trénovali anglický jazyk se svými vnoučaty, plnili domácí úkoly a těšili se na další lekce výuky.

Hodiny probíhaly každý týden vždy v úterý a ve středu pod vedením paní ředitelky Městské knihovny Prachatice Mgr. Hany Mrázové a lektorky Mgr. Evy Pavlové. Krásným zpestřením byl týden tzv.mobilit, kdy litevští partneři z knihovny ve městě Ignalina a norští partneři z oblastní knihovny Ostfold přijeli se svými studenty v seniorském věku a společně s námi strávili týden plný zážitků. První dva dny s námi absolvoval i pan starosta Ing. Martin Malý, který partnery zároveň přivítal a promítl jim prezentaci o městě Prachatice. Navštívili jsme nejkrásnější místa Jižních Čech, památky zapsané na seznamu UNESCO, ale také přírodní rezervace na Šumavě.

Společný týden byl završen koncertem v kostele svatého Jakuba, ze kterého si partneři odnesli příjemnou vzpomínku na celý pobyt v Prachaticích. Druhý semestr výuky anglického jazyka začne na podzim a studenti se mohou těšit na nové příležitosti ve vzdělávání, příkladem mohou být hodiny informačních technologií.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jpe

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

16:14 Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

Praha, Brno, Bratislava a nyní i Otrokovice mají kvalitní veřejný elektrický kontaktní gril. Novinku…