Prachatice: Studenti umějí říci své názory

20.05.2019 6:32

Studentská rada města Prachatice se opět setkala se starostou Martinem Malým na radnici. Do konce školního roku je čeká ještě jedno setkání a jedna exkurze.

Prachatice: Studenti umějí říci své názory
Foto: old.onlinemodule.eu
Popisek: Prachatice

Studenty zajímal postup prací v plaveckém bazénu, nová hřiště, ale i cvičiště pro psy, dotazovali se i na povrchy cest, chodníků a ploch např. v kasárnách. Zajímají je i věci jako jednání zastupitelstva města, pravomoci, jednací řád a podobně.

Studenti požádali o úpravu webových stránek, kde našli několik nepřesností (bylo napraveno). Také navrhli zřídit na www.prachatice.eu (ZDE) sekci studentská rada (do příštího jednání přijdou s konkrétními návrhy). Nafotili a také požádali o úpravu Racka, sochy u letního kina.

Ve volné diskuzi studenti ze Střední a základní školy Nerudovka Vimperk, pracoviště Prachatice nabídli například účast na akci Řemeslo má zlaté dno 14. 6. 2019 od 8:30 hodin do 11:30 hodin v Prachaticích v Kasárenské ulici se zajímavým programem. Student Bican Martin z gymnázia vyzval ostatních školy, aby delegovali své zástupce a přihlásili se do Studentského parlamentu.

Pro členy Studentské rady města Prachatice na závěr školního roku je připravena exkurze na Hlubokou, kde navštíví mezinárodní gymnázium, workoutové hřiště a setkají se se senátorem Tomášem Jirsou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …