Praha 2: Zastupitel Radim Perlín složil mandát

03.12.2019 10:51

Člen zastupitelstva RNDr. Radim Perlín, Ph.D. rezignoval na mandát člena Zastupitelstva městské části Praha 2, nahradil jej RNDr. Adam Růžička, Ph.D.

Praha 2: Zastupitel Radim Perlín složil mandát
Foto: Praha2.cz
Popisek: Praha 2

Včerejší zasedání zastupitelstva proběhlo již bez zastupitele Radima Perlína. Jeho písemná rezignace na mandát člena Zastupitelstva městské části Praha 2 byla starostce Městské části Praha 2 doručena 25. listopadu 2019. Místo člena zastupitelstva městské části zaujmul Adam Růžička, kterému Rada městské části vydala osvědčení o nastoupení do této funkce a který složil slib zastupitele právě na včerejším jednání zastupitelstva.

„Radimu Perlínovi bych chtěla za celou městskou část poděkovat za jeho dlouholetou práci komunálního politika a zastupitele. Oceňuji, s jakým nasazením pracoval dlouhých jedenadvacet let ve prospěch občanů Prahy 2, a přeji mu hodně štěstí v jeho působení na akademické půdě. Zároveň jsem ráda, že bude i nadále působit ve výborech a komisích městské části, takže dneškem naše spolupráce nekončí,“ poděkovala odstupujícímu zastupiteli Radimu Perlínovi starostka Prahy 2 Jana Černochová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…