Praha 2 zintenzivnila úklid a dezinfekci veřejného prostranství

27.03.2020 13:59

Přestože díky krizovým opatřením v ulicích lidí viditelně ubylo a je i na první pohled méně nepořádku, radnice Prahy 2 se rozhodla situaci nepodcenit.

Praha 2 zintenzivnila úklid a dezinfekci veřejného prostranství
Foto: Praha2.cz
Popisek: Praha 2

„V oblasti prevence šíření viru SARS-CoV-2 se snažíme dělat maximum. Proto jsme se dohodli s úklidovou firmou Komwag, že zintenzivní úklid a dezinfekci vybraných veřejných prostranství včetně zařízení na nich umístěných, zejména v okolí nemocnic, poliklinik, veřejných budov, vstupů do metra, zastávek MHD a dalších frekventovaných míst či drobných zákoutí,“ uvedl místostarosta Václav Vondrášek, do jehož kompetence problematika spadá.

Pracovníci úklidové firmy budou dezinfekci přípravkem Anti-COVID za pomoci rozprašovačů a vysokotlakého mycího stroje provádět několikrát týdně.

Od začátku dubna pak budou pravidelně 1 × týdně mýt tlakovou vodou s dezinfekcí průchody Sokolská (Lékařský dům), Jugoslávská × Bělehradská, Škrétova a schody ke kostelu sv. Ludmily na nám. Míru. Tato služba se provádí každoročně od dubna do října.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …