Praha 4: Do druhého kola postupují Eva Syková a Tomáš Töpfer

14.10.2012 12:07

Nezávislá kandidátka Eva Syková, nominovaná ČSSD, postupuje do druhého kola voleb se ziskem 24,72 % hlasů spolu s Tomášem Töpferem, který jako nezávislý kandiduje za ODS a v prvním kole voleb získal 23,67 % hlasů. Počty hlasů a výsledky ostatních kandidátů najdete zde.

Praha 4: Do druhého kola postupují Eva Syková a Tomáš Töpfer
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 4

Druhé kolo voleb do Senátu Parlamentu ČR se uskuteční v pátek 19. října od 14 do 22 hodin a v sobotu 20. října 2012 od 8 do 14 hodin. Hlasování bude probíhat ve stejných volebních místnostech jako v prvním kole, voliči však neobdrží hlasovací lístky předem do poštovní schránky, ale dva hlasovací lístky obdrží ve dnech voleb přímo ve volební místnosti.

V této souvislosti upozorňujeme, že z důvodu konání senátních voleb bude Úřad MČ Praha 4 v pátek 19. října 2012 uzavřen. K dispozici budou pouze pracoviště podatelny, pokladny, Czech Point  a odbor správních agend.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha4.cz

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

7:37 České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

V květnu začne kompletní rekonstrukce 230 metrů dlouhého úseku ulice Vrbenská v místě od křižovatky …