Praha 4: Ředitelé škol vyjádřili podporu Ivaně Staňkové

06.07.2011 17:41

Ředitelé a ředitelky základních a mateřských škol v Praze 4 zaslali otevřený dopis členům Zastupitelstva městské části Praha 4, v němž vyjádřili svou podporu radnici ohledně plánované nové koncepce „čtyřkového" základního školství.

Praha 4: Ředitelé škol vyjádřili podporu Ivaně Staňkové

Za zodpovědný přístup v dopise děkují starostovi Pavlu Horálkovi a zejména zástupkyni starosty Ivaně Staňkové, která je podle šéfů škol „zárukou, že školství bude nadále jednou z priorit MČ Praha 4". Pavel Horálek iniciativu vedení škol velmi oceňuje: „Ještě před měsícem byl v médiích líčen vztah radnice Prahy 4 k základním školám málem jako macešský. V takové atmosféře si člověk postoje, který projevili ředitelky a ředitelé škol, dvojnásob váží. Velmi vítám vyjádření podpory Ivaně Staňkové, která za optimalizaci našeho školství odpovídá."

„Ředitelský" dopis podepsalo sedmnáct ředitelek a ředitelů ZŠ, přičemž Praha 4 je zřizovatelem dvaceti základních škol. Dále své podpisy připojilo 21 ředitelek mateřských škol. „S takovou podporou v zádech máme jednak větší manévrovací prostor ohledně další optimalizace a zlepšování chodu našich "základek", zároveň však také tím větší odpovědnost. Věřím, že díky promyšleným a koncepčním krokům v této oblasti v budoucnu podporu škol neztratíme," dodává Pavel Horálek.

Další zprávy z Prahy 4 čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha4.cz

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…