Praha 5: Bulharské Vánoce v Komunitním centru Prádelna

16.12.2017 9:36 | Zprávy

V úterý 12. prosince 2017 se v Komunitním centru Prádelna konala akce „Bulharské Vánoce“, kterou spolu s Komunitním centrem Prádelna a městská část Praha 5 zajišťoval Bulharský kulturní institut v Praze.

Praha 5: Bulharské Vánoce v Komunitním centru Prádelna
Foto: Praha 5
Popisek: Bulharské Vánoce v Komunitním centru Prádelna

Zajímavý program zahájil velvyslanec Bulharské republiky pan Latchezar Petkov, který svojí přítomností dodal celému podvečeru slavnostní ráz. Za městskou část Praha 5 přivítal návštěvníky radní JUDr. Petr Lachnit, celý program zahájili zástupci Bulharského kulturního institutu v Praze.

Hlavní náplní odpoledne bylo představení vánočních tradic a zvyků v Bulharsku. Poutavé vyprávění doplněné bohatým obrazovým doprovodem zaujalo zcela zaplněný divadelní sál komunitního centra. Přichystaná byla také ochutnávka originálního bulharského občerstvení. Výjimečného odpoledne se zúčastnilo přes osmdesát seniorů z Prahy 5, kteří zavzpomínali na své nejen gastronomické zážitky z Bulharska.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Rekonstrukce školního hřiště 5. ZŠ

22:28 Cheb: Rekonstrukce školního hřiště 5. ZŠ

Hřiště bude doplněno o venkovní workout, vrh koulí, skok do výšky a dálky, basketbalové koše a sklad…