Praha 5: Nejlepším módním doplňkem je sebevědomí

23.03.2017 8:35

„Každá žena má právo cítit se jako královna. Jejím nejlepším doplňkem je pak sebevědomí.“ Tak zní motto módní přehlídky, která se uskuteční v Komunitním centru Prádelna.

Praha 5: Nejlepším módním doplňkem je sebevědomí
Foto: Praha 5
Popisek: Módní přehlídka v komunitním centru Prádelna

Dne 24. března od 14 hodin smíchovské Komunitní centrum Prádelna, Komunitní centrum Louka a zejména naše úžasné dámy - seniorky, připravili módní odpoledne, které je spojené i s proměnou modelek. Celkem 21 přihlášených modelek z řad našich dam v seniorském věku bude pod odborným vedením profesionálního týmu vizážistů procházet proměnami, spočívajícími v úpravě účesů a líčení. Poskytnuto bude i odborné poradenství, jak pečovat o typy pleti, zdravý životní styl apod. Krásné ženy předvedou své osobní variace oblečení a vyjádří se ke svému stylu oblékání, barvám oblečení, k módním trendům a inspiracím. Módní přehlídkou bude provázet moderátorka a herečka Eva Čížkovská. Z řad mužů - seniorů zazní poezie opěvující ženskou krásu z děl klasiků, proloženou klasickou hudbou. Módní přehlídky se zúčastní ženy různých věkových kategorií.

Filozofií módního odpoledne je motto, uvedené na pozvánce - Každá žena má právo cítit se jako královna. Jejím nejlepším doplňkem je pak sebevědomí.

A právě těmto královnám, které se jako modelky zúčastní nebo jako pouhé publikum budou přihlížet, touto akcí skládáme poctu a dáváme jim možnost projít se po červeném koberci za potlesku, zažít si chvíli slávy, radosti a přitom si uvědomit si, že věk je pouhé číslo. Touto akcí obdivujme ženskou krásu a motivujme ženy, ať jsou samy sobě modelkami v každém věku a věčnou inspirací. Po ukončení módní přehlídky a prezentaci proměn bude vylosována tombola.

Vstupné se neplatí a všichni jste srdečně zváni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

22:09 Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

Zhotovitele netypické, zato velmi atraktivní stavby hledá město Ostrava. Zoologická zahrada a botani…