Praha 5: Petr Lachnit zahájil 15. ročník Mikulášské šachové nadílky

04.12.2017 8:35

Smíchovská radnice se stala v sobotu 2. prosince 2017 dostaveníčkem 76 mladých milovníků hry královské, kteří v doprovodu svých nejbližších, trenérů a vedoucích, přijeli bojovat nejen na šachovnicích, ale ukázat i své umění při tvorbě masek.

Praha 5: Petr Lachnit zahájil 15. ročník Mikulášské šachové nadílky
Foto: Praha 5
Popisek: Radní Petr Lachnit převzal záštitu nad jubilejním 15. ročníkem turnaje

Záštitu nad jubilejním 15. ročníkem turnaje převzal JUDr. Petr Lachnit, radní pro sociální oblast Městské části Praha 5, který při zahájení turnaje hráče pozdravil a popřál jim hodně zdaru v nastávajících bojích.

Hrálo se Švýcarským systémem, kategorie do 12 let, 9 kol, 2x20 minut a kategorie a kategorie do 16 let, 7 kol, 2x25 minut na partii. Boje na špici startovního pole byly vyrovnané a tak o vítězích rozhodlo až poslední kolo. V kategorii juniorů zvítězil DayTobiáš z klubu UNICHESS a v kategorii žáků Petr Aubrecht z klubu TJ Bohemians.

Pěkné poháry a věcné ceny zajistil pořadatel Šachový klub Smíchov díky těm, kteří turnaj podpořili. Hráči vyjádřili svůj dík mohutným potleskem Úřadu Městské části Praha 5 za dlouhodobou podporu šachového sportu na Praze 5.

Turnaj měl hladký průběh, hráče bezesporu uspokojil a svým konáním obohatil slavnostní společenskou předvánoční atmosféru v hlavním městě republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…