Praha 5: Petr Lachnit zahájil fotbalový Santoška cup

13.06.2018 9:15

V sobotu 9. června 2018 se pod záštitou JUDr. Petra Lachnita, radního MČ Praha 5, uskutečnil již 5. ročník turnaje v malé kopané Santoška cup. Jednodenní turnaj pro 11 týmů uspořádala DTJ Santoška za finanční podpory Městské části Praha 5.

Praha 5: Petr Lachnit zahájil fotbalový Santoška cup
Foto: Praha 5
Popisek: Radní Petr Lachnit na turnaji v malé kopané Santoška cup

Od začátku turnaje byla zřetelná vysoká sportovní úroveň. Každý tým bojoval jak o v pořadí pátý zápis na putovní pohár DTJ Santoška, tak i o velmi atraktivní ceny, jejíchž součástí byla i sportovní výbava, např. oficiální fotbalový míč letošního finále Ligy mistrů nebo rozlišovací fotbalové dresy.

Na 1. místě se umístil tým Kerata Chios, na 2. místě Plácek Spořilov a na 3. místě Republica Bory. Zároveň byla vyhlášena kategorie nejlepší střelec, ve které získal ocenění Alexander Matiykov, a kategorie nejlepší brankář, kterým byl na turnaji Václav Heřmánek.

DTJ Santoška přispěla uspořádáním turnaje k podpoře aktivit u rekreačních sportovců včetně vytvoření možnosti prezentace týmů a zhodnocení jejich sportovního úsilí na neprofesionální úrovni a pokračování v obnovené tradici konání turnaje v malé kopané v Městské části Praha 5.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…