Praha 5: SENIOR AKADEMIE pod záštitou JUDr. Petra Lachnita

28.06.2013 10:26

Městská část Praha 5 i letos připravila ve spolupráci s Městskou policií hl. m. Prahy cyklus dvouhodinových vzdělávacích přednášek z oblasti prevence kriminality, určený pro všechny aktivní seniory s trvalým bydlištěm v Praze 5.

Praha 5: SENIOR AKADEMIE pod záštitou JUDr. Petra Lachnita
Foto: Redakce
Popisek: Petr Lachnit, zástupce starosty Městské části Praha 5

Záštitu nad letošním ročníkem převzal zástupce starosty MČ Praha 5 JUDr. Petr Lachnit.

Bezplatný přednáškový cyklus zahrnuje 11 přednášek včetně slavnostního ukončení akademie. Cílem je naučit seniory, zdravotně a tělesně postižené občany zvládat krizové situace, přivolat pomoc, apod. Nebudou chybět ani praktické ukázky a instruktážní filmy. Přednášejícími budou pracovníci útvaru prevence Městské policie hl. m. Prahy. Účastníci vzdělávání se také, stejně jako v loňském roce, zdarma zúčastní exkurzí do Centrálního operačního střediska Městské policie hl. m. Prahy, Obvodního ředitelství Městské policie Praha 5, Muzea Policie ČR a do Psího domova v Tróji.

Začíná se v záři 2013. Každý z účastníků obdrží po skončení akademie pamětní list o jejím absolvování, předměty k zabezpečení bytu a domu, brožury a letáky. Přednáškové cykly budou probíhat na radnici MČ Praha 5 od září do prosince 2013 v odpoledních hodinách (14 až 16 hod.).

Vzhledem k tomu, že na přednáškový cyklus je vyhrazeno přibližně 80 míst, zájemci se mohou již nyní hlásit telefonicky u Jitky Straňákové na čísle 257 000 420, e-mailem: jitka.stranakova@praha5.cz nebo osobně v pondělí a ve středu mezi 8 až 18 hodinou v budově radnice MČ Praha 5, nám. 14. řijna1381/4, přízemi, kancelář č. 025.

První termín přednášky ve II. ročníku SENIOR AKADEMIE je 26. 9. ve 14 hodin v zasedací místnosti Zastupitelstva, Štefánikova 13, 6. patro. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha5.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Žatec: Za Žateckým pokladem

16:31 Žatec: Za Žateckým pokladem

Regionální muzeum nabízí zábavu i dobrodružství v nové aplikaci.