Praha 5: Výlety pro seniory - tentokrát na Příbramsko

05.05.2017 9:17

Městská část Praha 5 i letos připravila výlety pro seniory, jejichž cílem je barokní areál Svatá Hora u Příbrami a kostel Povýšení sv. Kříže ve Starém Rožmitále, působiště J. J. Ryby. Výlety pořádá Odbor sociální problematiky MČ Praha 5 pod záštitou radního JUDr. Petra Lachnita.

Praha 5: Výlety pro seniory - tentokrát na Příbramsko
Foto: MČ Praha 5
Popisek: Radnice Prahy 5

Z důvodu prostřídání účastníků se uskuteční ve dvou termínech, a to ve čtvrtek 25. května a 1. června 2017. Výlet je pro účastníky zcela zdarma a zahrnuje dopravu, vstupy do uvedených objektů a oběd.

Podmínky, za kterých je možno se přihlásit, jsou: věk nad 60 let, trvalé bydliště na území Městské části Praha 5, dobrý zdravotní stav (nahlásit případná omezení a léky sebou), občanský průkaz a kartičku zdravotní pojišťovny s sebou. Odjezd z Prahy 5 je plánován v 8.30 hodin s návratem okolo 17 hodiny. Autobus bude přistaven u stanice Radlická na zastávce autobusu 504.

Poukazy na výlety budou vydávány v budově MČ Prahy 5, nám. 14. října 1381/4, dne 9. května 2017 od 8 do 12 hodin v přízemí, následně pak vždy v úředních hodinách: pondělí a středa 8–18 hodin ve 2. patře v kanceláři č. 216. Na základě předložení občanských průkazů budou jedné osobě vydány maximálně dva poukazy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…