Praha 5 podpoří festival ARENA

18.05.2021 16:01

Letní přehlídku různých uměleckých žánrů pořádá spolek „Divadlo bratří Formanů“

Praha 5 podpoří festival ARENA
Foto: MČ Praha 5
Popisek: Radnice Prahy 5

Smíchovská náplavka na Hořejším nábřeží bude začátkem léta hostit čtrnáctidenní festival ARENA. Nabídne tradičně divadla různých forem, koncerty, tvůrčí dílny a místo k relaxaci.

„Festival ARENA 2021 není jen přehlídkou divadelních představení, ale můžeme jej označit za projekt, který oživuje veřejný prostor Hořejšího nábřeží. Ve svém rozsahu se jedná o ojedinělou a významnou akci na území naší městské části a i proto jsme se ji rozhodli podpořit,“ vysvětluje místostarosty Prahy 5 Lukáš Herold, který festivalu zároveň udělil záštitu.

Organizátoři festivalu slibují představit divákům svět kultury v jeho neuvěřitelné pestrosti. Festivalové městečko je přitom uzpůsobeno a vybaveno, aby zde návštěvníci včetně rodin s dětmi mohli strávit celé odpoledne. Do areálu festivalu je vstup zdarma. Městská část Praha 5 podpoří finančním darem ve výši 400 tisíc korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…