Praha 5 podpořila levnější plavání pro seniory na Barrandově

18.04.2013 10:59

V rámci projektu „Plavání pro seniory za zvýhodněné vstupné“ se naši spoluobčané starší 60 let s trvalým pobytem v městské části Praha 5 dočkají speciální akce v Aquaparku Barrandov. Každé úterý od 12.00 do 14.00 hodin zaplatí za 100 minut plavání pouze 50 Kč!

Praha 5 podpořila levnější plavání pro seniory na Barrandově
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 5

Podmínkou je pouze si vyzvednout tzv. plavecký pas. Tento průkaz budou vydávat pracovnice Oddělení sociální péče, rozvoje sociálních služeb a prevence kriminality na základě ověření trvalého bydliště žadatele a jeho věku. „Podstatným přínosem tohoto projektu je podpora aktivního života seniorů a umožnění finančně dostupné sportovní aktivity a relaxace. Pro účastníky jde také o možnost, jak navázat nebo posílit vztahy a kontakty s dalšími seniory,“ dodal zástupce starosty JUDr. Petr Lachnit.

„Praha 5 je moderní městskou částí, která by měla disponovat širokou nabídkou volnočasových aktivit pro všechny věkové skupiny obyvatel. Počet seniorů dlouhodobě roste a nejen proto pro ně chceme nabídku služeb rozšiřovat. Plavání je sportovní aktivitou, kterou lze provozovat téměř v každém věku. Jsme rádi, že našemu návrhu vyšel Aquapark na Barrandově vstříc. V případě úspěšnosti projektu v něm budeme chtít pokračovat i v dalším roce. Při velkém zájmu seniorů bude možné již letos rozšířit zvýhodněný vstup i na jiné dny nebo časy,“ doplnil JUDr. Petr Lachnit.

Pro více informací se můžete obrátit na Jitku Straňákovou, tel. 257 000 420, e-mail: jitka.stranakova@praha5.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha5.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…