Praha 5 pořádá výlety pro seniory, tentokrát do zámku Libochovice

15.08.2018 8:36

Městská část Praha 5 i na podzim připravila výlety pro seniory, jejichž cílem je tentokrát zámek Libochovice a muzeum českého granátu v Třebenicích. Výlety pořádá Odbor sociální problematiky MČ Praha 5 pod záštitou radního pro sociální oblast JUDr. Petra Lachnita.

Praha 5 pořádá výlety pro seniory, tentokrát do zámku Libochovice
Foto: Praha 5
Popisek: MČ Praha 5 - radnice

Výlet je naplánován ve dvou termínech - čtvrtek 13. září a čtvrtek 20. září. V obou termínech budou vypraveny dva autobusy. Pro zájemce z řad seniorů je tedy připraveno 188 míst.

Výlet je určen pro občany ve věku nad 60 let s místem trvalého bydliště na území Městské části Praha 5. Zájemci o výlet bude vydán poukaz po předložení občanského průkazu.

Místem výdeje poukazů bude 7. září 2018 prostor „Výdeje parkovacích oprávnění ZPS“, Preslova ulice č. 5 (roh Náměstí 14. října a Preslovy ulice) od 8 do 12 hodin. Pokud nebudou vydány všechny poukazy první den, další možnost bude v úřední dny: pondělí a středa 8-18 hodin ve 2. patře v kanceláři č. 216 budovy Úřadu MČ Praha 5, náměstí 14. října 1381/4.

Autobus bude pro držitele poukazu přistaven v den odjezdu od 8:30 hodin u stanice metra Radlická, na zastávce autobusu č. 904. Předpokládaný návrat je okolo 17. hodiny. Výlet je pro účastníky zcela zdarma a zahrnuje dopravu i vstupy do objektů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…