Praha 8: Cesta do hlubin facebookové duše

03.01.2023 11:29 | Tisková zpráva

Přelom roku bývá často důvod k ohlédnutí a bilancování. Pokusili jsme tedy o malou „cestu do hlubin facebookové duše“ neboli ukázat deset nejúspěšnějších příspěvků na Facebooku Prahy 8 za rok 2022.

Praha 8: Cesta do hlubin facebookové duše
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 8

Pro každé hodnocení existuje však mnoho úhlů pohledu. My jsme ve své bilanci zvolili kritérium „dosah příspěvku“, tedy metriku, která říká, kolika uživatelům se příspěvek zobrazil (pozn. vždy šlo o organický dosah, tedy neplacený obsah, formu placeného obsahu nevyužíváme).

praha 8

A jak to při bilancování bývá, často se objeví nějaké překvapení. U některých z uvedených deseti příspěvků bychom při jejich vzniku takový dosah nepředvídali, stejně tak u jiných, které se do desítky nevešly, bychom odhadovali vyšší dosah. Naprostým suverénem roku s mimořádným dosahem se asi dle očekávání stal přelet bitevních vrtulníků nad Libní v rámci oslav 80. výročí Operace #Anthropoid.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…