Praha: Poslední výzva, kdy mohou sportovní organizace čerpat slevu na nájemném

25.08.2020 16:43

Do pondělí 31. srpna 2020 včetně mají sportovní organizace poslední možnost žádat Národní sportovní agenturu o příspěvek na nájemné. A to za předpokladu, že jsou ve svém sportovním zařízení v nájmu hl. m. Prahy a mají zájem o dotaci v souladu s podmínkami výzvy.

Praha: Poslední výzva, kdy mohou sportovní organizace čerpat slevu na nájemném
Foto: IPR Praha
Popisek: Praha

Podpora je určena pro sportovní organizace, které musely uhradit nájemné za užívání sportovního zařízení i za dobu, kdy nebylo možné v důsledku vyhlášení nouzového stavu a mimořádných opatření dané sportovní zařízení zcela či zčásti využívat ke sportovní činnosti. Dotace pokrývá nájemné sportovního zařízení v měsících březnu, dubnu, květnu roku 2020, přičemž nájemní vztah musí trvat nepřetržitě alespoň od 1. ledna 2020 a nesmí se jednat o nájem sportovního zařízení určený pro jednorázovou akci, ale k pravidelné sportovní činnosti sportovní organizace. Oprávněným žadatelem jsou sportovní organizace založené za jiným účelem než dosažení zisku. O dotaci také nelze žádat v případě, že už byly náklady zcela uhrazeny jinou dotací z veřejných zdrojů.

Veškeré informace a pravidla pro podání žádosti naleznou zájemci na webových stránkách Národní sportovní agentury ZDE. Pro splnění uvedených podmínek výzvy musí žadatelé zaslat písemnou žádost o 30% slevu na nájemném nejprve na Magistrát hl. m. Prahy, konkrétně na odbor hospodaření s majetkem. Nejpozdější termín pro zaslání žádostí o slevu na Magistrát hl. m. Prahy je středa 26. srpna 2020. Po obdržení potvrzení o slevě můžou žadatelé podat kompletní žádost o dotaci na Národní sportovní agenturu.

Program COVID-SPORT má za cíl zmírnění negativních dopadů celosvětové pandemie COVID-19 na činnost sportovních organizací, které byly zasaženy důsledky vyhlášení nouzového stavu na území České republiky a vydáním mimořádných opatření.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

11:33 Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

Šestnáct milionů korun má město připraveno v rozpočtu na zateplení panelového domu v ulici Karolíny …