Praha: Primátor představil vánoční Týden sportu zdarma

20.12.2011 17:46

Magistrát hlavního města Prahy v rámci projektu Praha sportovní připravil spolu s provozovateli pražských sportovišť počtvrté Týden sportu zdarma. Pražané tak v posledním kalendářním týdnu od neděle 25. prosince do 31. prosince 2011 mohou využít vybraná sportovní zařízení zdarma.

Praha: Primátor představil vánoční Týden sportu zdarma
Foto: Hans Štembera
Popisek: Exprimátor Prahy Bohuslav Svoboda

„Pražané si Týden sportu velmi oblíbili, loni se účastnilo Týdne sportu celkem 17 tisíc lidí. Jde o ideální doplněk k vánočním svátkům, kdy pohyb mnoho lidí uvítá a já jako lékař a primátor tuto akci plně podporuji. Nabídka sportovišť a sportů s nimi spojených je pestrá a každý si v nich najde to své: nově byly zařazeny tenis, skateboarding anebo jezdectví,“ řekl primátor hlavního města Bohuslav Svoboda.

S každým rokem roste nejen počet zapojených sportovišť, kterých už je letos celkem 36, ale také zájem občanů-sportovců, kteří přicházejí na webové stránky www.prahasportovni.cz. Týden sportu zdarma je zároveň unikátní možností, jak poznat zajímavé a neotřelé sporty jako lezení či jezdectví.

Upozorňujeme, že vstupy zdarma na jednotlivá sportoviště nejsou po celou jejich otevírací dobu, ale jen ve vybraných dnech a hodinách dle harmonogramu, který je k dispozici na webové adrese www.prahasportovni.cz. Některá sportoviště vyžadují telefonickou či on-line rezervaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…