Praha: Prvňáčci z dětských domovů dostali kufříky s pomůckami

09.02.2017 21:14

Náměstkyně primátorky hl. m. Prahy Eva Kislingerová dnes předala zástupcům občanského sdružení Mimo domov desítky kartonových kufříků se školními pomůckami. Jsou určeny pro děti z dětských domovů, které v tomto roce navštěvují prvním rokem základní školu.

Praha: Prvňáčci z dětských domovů dostali kufříky s pomůckami
Foto: Praha.eu
Popisek: Náměstkyně primátorky hl. m. Prahy Eva Kislingerová předává zástupcům občanského sdružení Mimo domov kartonové kufříky se školními pomůckami.

Kufříky obsahují pastelky, fixy, obyčejnou tužku, ořezávátko a gumu, dále barevné papíry, skicák, plastelínu, dětské nůžky a lepidlo.

„Vzdělání je v životě jedna z nejdůležitějších věcí, a i když se to nemusí zdát, tento proces začíná už na základní škole. Tímto darem chceme dětem z dětských domovů nejen zpříjemnit první rok školní docházky, ale také je podpořit v jejich cestě za rozvojem jejich znalostí a schopností,“ uvedla náměstkyně Eva Kislingerová. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…