Praha: Rada rozdělila granty pro oblast sportu a tělovýchovy

21.05.2013 15:00

Městská rada dnes rozdělila 48 946 000 korun mezi žadatele o granty z oblasti sportu, kteří dostanou grant v částce nižší než 200 tisíc korun. O rozdělení 252 914 000 korun na granty přesahující v jednotlivých případech sumu 200 tisíc korun rozhodne Zastupitelstvo hlavního města Prahy na čtvrtečním zasedání.

Praha: Rada rozdělila granty pro oblast sportu a tělovýchovy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pohled na Prahu

 

Ve vyhlášených grantových programech došlo v roce 2013 k několika zásadním změnám. Z okruhu oprávněných žadatelů byly vyřazeny městské části, školy a školská zařízení, s výjimkou školských zařízení provozujících veřejně přístupné plavecké bazény. Městské části, školy a školská zařízení hl. m. Prahy budou nadále hlavním městem finančně podporovány v rámci svých rozpočtů. K těmto změnám navíc přibyly do grantového řízení tři důležité nové programy. Prvním z nich je program V., který je do značné míry nástupcem živelně poskytované podpory města v rámci tzv. Partnerství, dále program VII. Sportovně zdravotní projekty pro seniory a posledním, nikoliv však významem, pak program VIII. Rozvojové a systémové projekty celopražského významu, který umožňuje jednotlivým zastřešujícím organizacím v konkrétních oblastech sportu v Praze předložit projekt na rozvoj daného sportovního odvětví. Zbývající vyhlášené programy zůstávají po obsahové stránce beze změn,“ uvedla radní Helena Chudomelová (TOP 09).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…