Praha hostí obří turnaj v paintballu. Přijelo přes sto týmů z celého světa

24.05.2018 21:16

Praha se stala teprve druhou evropskou zastávkou paintballových nadšenců, kteří se sjeli do naší metropole z celého světa. Účast na sportovní události 2018 Prague Open, která potrvá do konce víkendu, potvrdilo přes sto paintballových týmů. Letiště Letňany se tak proměnilo na gigantické hřiště, kde se odehraje zatím největší paintballová událost v historii soutěže, na které nebudou chybět ani čeští profesionálové.

Praha hostí obří turnaj v paintballu. Přijelo přes sto týmů z celého světa
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Praha

Po Francouzském Chartres je Praha teprve druhým městem, které hostí paintballovou událost NXL Europe. Podařilo se jí tak prosadit nad Amsterdamem, mezi nimž a Prahou pořadatel rozhodoval. Paintballová událost se koná od 24. – 27. května na letišti v Letňanech. Pro diváky je vstupné zdarma, chybět nebude ani občerstvení.

„Velmi nás těší, že můžeme českým fanouškům zprostředkovat nevšední podívanou a zároveň do Prahy přilákat světovou paintballovou elitu. 2018 Prague Open je historicky největší a nejdražší akcí tohoto typu. Pokud nemáte plány na víkend, jste srdečně zváni,“ říká Pavla Pulchart ze společnosti Asiana, která je koordinátorem akce.

Ve čtvrtek bude probíhat registrace týmů a tréninky na rozcvičení. V pátek se konají první turnaje, kde se od 11 hodin představí i profesionální český tým. Diváci se kromě profesionálních a amatérských paintballových turnajů mohou těšit i na doprovodný program, jehož součástí bude například show od Holdfingers, a chybět nebude ani prezentace výrobců paintballového vybavení. Slavnostní vyhlášení výsledků proběhne v neděli odpoledne.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

13:05 Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

Město Hradec Králové se v září loňského roku připojilo k iniciativě Kola pro Afriku. S pomocí občanů…