Praha má plán vodohospodářské infrastruktury pro roky 2019-2023

20.06.2018 9:17

Střednědobý investiční plán, podle kterého se řídí činnost Pražské vodohospodářské společnosti, a. s. (PVS), dnes schválila Rada hl. m. Prahy. Plán definuje pro horizont pěti let věcné a finanční potřeby na rekonstrukce a dostavbu jednotlivých systémů pražské vodohospodářské infrastruktury. Je zpracováván na základě jejího stavebního a provozního stavu a na základě zpracovaných koncepčních dokumentů.

Praha má plán vodohospodářské infrastruktury pro roky 2019-2023
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha, logo

„Z PVS by si měly vzít příklad i další pražské akciovky a mělo by se u ní inspirovat i samo město. Střednědobý investiční plán totiž umožňuje plánovat investice dlouhodobě s potřebným výhledem,“ sdělila radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Požadavky na rekonstrukce navrhuje PVS, provozovatel Pražské vodovody a kanalizace nebo městské části. Další požadavky mohou vyplynout v souvislosti s koordinacemi s ostatními správci sítí, tedy Technickou správou komunikací hl. m. Prahy, Dopravním podnikem hl. m. Prahy a podobně. Vzhledem k použitým materiálům a stáří pražské vodovodní a kanalizační sítě je běžné, že se přednostně řeší především havárie. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …