Přelouč: Rekonstrukce chodníků a veřejné osvětlení v ulici Kladenská se i přes komplikace blíží ke konci

09.09.2020 9:15

Stavební práce v této lokalitě začaly během června letošního roku. Díky nutné rekonstrukci plynovodu se práce zhotovitele zakázky společnosti Dlažba Vysoké Mýto, s. r. o. odstartovaly teprve až po skončení přeložky plynu.

Přelouč: Rekonstrukce chodníků a veřejné osvětlení v ulici Kladenská se i přes komplikace blíží ke konci
Foto: mestoprelouc.cz
Popisek: Přelouč

Jedná se o rekonstrukci stávajícího chodníku v ulici Kladenská v Přelouči, konkrétně o výměnu stávajícího povrchu chodníků z betonových dlaždic za betonovou dlažbu skladebnou. Součástí úpravy je také výměna stávajících silničních obrub, vodících proužků a mříží přilehlých uličních vpustí po celé délce úpravy. Úprava 1. úseku po levé straně ulice ve směru staničení začíná po odbočení z ulice Pardubická před stožárem VO a končí u úpravy ze zámkové dlažby před ulicí Žižkova. Ve 2. úseku mezi ulicemi Žižkova a Smetanova se upravuje chodník po obou stranách ulice. Ve 3. úseku mezi ulicemi Smetanova a Sukova se upravuje chodník po pravé straně ulice ve směru staničení.

Součástí rekonstrukce je i řešení veřejného osvětlení. Nejenom kvůli nutné přeložce plynu při startu této zakázky, ale také díky nařízené karanténě zaměstnanců společnosti Dlažba Vysoké Mýto, s. r. o. v souvislosti s koronavirem a tím i opožděnému schválení dotace se dokončení rekonstrukce chodníků a veřejného osvětlení v ulici Kladenská bohužel nestihlo do začátku školního roku. Nyní se veškeré stavební úpravy již dokončují a celá tato veřejná zakázka by se měla uzavřít v první polovině září 2020. Prosíme všechny občany o trpělivost a děkujeme za pochopení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

7:37 Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

V období od konce dubna do druhé poloviny srpna budou probíhat stavební práce v ulici Okružní v Mařa…