Přerov: Cyklisté na zahajovací jízdě projedou čtvrtinu Cyklostezky Bečva

04.04.2019 19:53

Cyklostezku Bečva čeká oficiální zahájení sezóny. Oblíbenou trasu kolařů, vedoucí od pramenů Rožnovské a Vsetínské Bečvy až po soutok s řekou Moravou, otevřou cyklisté v sobotu 27. dubna.

Přerov: Cyklisté na zahajovací jízdě projedou čtvrtinu Cyklostezky Bečva
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Výlet nepovede po celé cyklostezce, která měří 160 kilometrů – projížďka je naplánována pouze na trase vedoucí z Přerova do Hustopečí nad Bečvou. Právě tam bude připravený bohatý program spojený se zahájením nové zámecké sezóny. „Každý účastník, který se v Přerově v 9 hodin dostaví na start – k lávce u tenisových kurtů, obdrží drobný upomínkový předmět a identifikační pásek, který po ujetí příjemných 40 kilometrů v cíli předloží a dostane odměnu v podobě drobného občerstvení,“ uvedla Pavla Roubalíková z přerovského magistrátu.  Pro unavené cyklisty bude ve dvě hodiny odpoledne před areálem zámku v Hustopečích přistaven cyklobus, který je zdarma doveze zpět do Přerova - ostatní mohou do cíle pokračovat v sedle svých kol. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…