Přerov: Peníze z charitativního punče dostanou vozíčkáři

20.01.2023 21:23 | Tisková zpráva

13 802 korun - takový je výtěžek charitativního punče. Přerovský primátor Petr Vrána si v závěru prosince stoupl za prodejní pult jednoho stánku a nabízel návštěvníkům vánočních trhů punč za minimální částku 50 korun.

Přerov: Peníze z charitativního punče dostanou vozíčkáři
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Výtěžek z této dobročinné akce byl dnes předán Ivaně Apolenářové, která zastupuje sdružení Alfa Handicap. „Peníze věnujeme našemu pobočnému spolku Vozíčkáři Přerov na plavání handicapovaných – na pořádání jedné z oblíbených soutěží, které se konají na bazéně,“ uvedla Ivana Apolenářová, která převzala šek z rukou primátora Petra Vrány a živnostníka Jana Jakeše, který punče pro charitativní účely věnoval.

Přerované byli v rámci vánočních svátků štědří. Nejenže si přišli koupit punč, ale také nastřádali rekordních 35 tisíc korun do kasičky, umístěné od začátku adventu do Tří králů v blízkosti vánočního stromu. Z této částky bude podpořena terénní odlehčovací služba, kterou provozuje Charita Přerova. Zakoupeny mají být dvě mobilní vany a aktivizační, relaxační a masážní pomůcky pro seniory.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…