Přerov: Rekonstrukci kanalizace ve Wurmově ulici brzdí karanténní opatření

22.04.2021 12:03

Práce na opravě kanalizace ve Wurmově ulici se dočasně pozastavují. Původně měla být rekonstrukce dokončena do 25. května, nově se počítá s termínem 15. června.

Přerov: Rekonstrukci kanalizace ve Wurmově ulici brzdí karanténní opatření
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

„Důvodem je onemocnění Covid-19 a s ním související karanténní opatření u zaměstnanců dodavatelské firmy. Zdržení je nepříjemné, ale neodvratné,“ informoval ředitel společnosti Vodovody a kanalizace Přerov Miroslav Dundálek. Jak dále upřesnil, za daných okolností bude od středy 21. dubna rezidentům povoleno za zvýšené opatrnosti rozkopanou ulicí projíždět – respektive dostávat se ke svým nemovitostem.

Wurmova ulice byla uzavřena 5. dubna, neboť byla v plánu výměna kanalizace v délce 154 metrů. „V rámci oprav se přepojují na novou kanalizaci i kanalizační přípojky a uliční vpusti. Po dokončení, které předpokládáme v polovině června, projde povrch silnice úpravou,“ konstatoval předseda představenstva společnosti VaK Přerov a radní města Michal Zácha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…