Přerov chystá sportovní hry pro dříve narozené

16.06.2021 10:11

Městské sportovní hry seniorů připravuje pro dříve narozené město Přerov. První ročník se má konat v úterý 29. června od desíti hodin na hřišti u Základní školy Za Mlýnem, kam mohou dorazit jak jednotlivci, tak celé týmy Přerovanů ve věkové kategorii 60 plus.

Přerov chystá sportovní hry pro dříve narozené
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

„Senioři budou moci poměřit své síly celkem v osmi disciplínách - jako je štafeta, střelba na branku, hod na cíl, běh s míčkem na tenisové raketě a podobně. První tři vítězné týmy se automaticky nominují na Krajské hry seniorů, které se budou konat v Olomouci,“ uvedl náměstek přerovského primátora Petr Kouba.

Připomněl, že město Přerov se stalo vítězem soutěže „Obec přátelská seniorům 2021“ a kromě morálního ocenění získalo i dotaci ve výši 1 milion 603 tisíc korun na organizaci akcí pro seniory – a právě z této částky jsou dotované i sportovní hry.

„Zájemci o účast se mohou hlásit do 24. června. A to buď telefonicky na čísle 724 149 348 nebo osobně na adrese Smetanova 7, kancelář číslo 104. Pokud nebudou do poslední chvíle rozhodnuti, mohou se ještě v den soutěže - do půl desáté - přihlásit přímo na místě,“ doplnila vedoucí odboru sociálních věcí a školství Romana Pospíšilová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…