Příbram: Čertovský Novák Vol. 2 v duchu velmi známé české pohádky

06.12.2018 11:30

Přípravy na letošní největší zimní akci v areálu Nového rybníka vrcholí. Celou událost spojuje společné téma a na závěr programu chystají organizátoři překvapení. O zábavu bude rozhodně postaráno.

Příbram: Čertovský Novák Vol. 2 v duchu velmi známé české pohádky
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

„Celý program je provázaný tématem jedné notoricky známé české pohádky, s kterou je spojeno i závěrečné překvapení. Název pohádky prozrazovat nebudeme, ale pro ty, kteří sledují propagaci akce, nebude jistě těžké pohádku rozklíčovat,“ říká hlavní organizátorka akce Petra Zelenková, se slovy: „Nechte se překvapit.“

Program akce bude bohatý a různorodý. V letním kině se o zábavný program postará ZUŠ Antonína Dvořáka Příbram, chybět nebudou koledy, společné tancování a zpívání, soutěže a na závěr nadílka od Mikuláše a andělů. V minizoo si nenechte ujít živý betlém, poprvé v 16:00 a podruhé v 16:45. Nepropásněte také možnost se vyfotit ve fotokoutku vedle minizoo a odnést si tak hezkou vzpomínku na akci.

V areálu Nového rybníka bude probíhat vánoční trh s vánočními dekoracemi, ozdobami, svařeným vínem, punčem, trdelníky a dalšími tradičními dobrotami. V tvořivé dílně si děti vyrobí malý suvenýr na památku a pro odvážlivce a zlobivce je připraveno pořádné peklo, kde budou probíhat soutěže o dárečky a vážení hříšníků. To vše za doprovodu vůně kotlíkového guláše a špekáčků, podávaných zdarma kousek od pekla. V 18:15 proběhne slavnostní rozsvícení vánočního stromu a program končí odpálením ohňostroje z hráze Nového rybníka.

Parkování a dopravní omezení, spojené s akcí

Parkování bude možné u Zimního stadionu, u viaduktu, Na Flusárně, také ve dvoře společnosti Drupol a za poplatek na parkovišti pod minigolfem, přímo v areálu Nového rybníka. Kde naopak parkování možné nebude, je stará Milínská ulice (příjezdová cesta k letnímu kinu), která bude z obou stran uzavřena. Toto parkoviště bude vyhrazeno pouze pro organizátory akce a účinkující.

Akce Čertovský Novák Vol. 2 se koná v pátek 7. 12. 2018 od 15:30, zakončena bude ohňostrojem v 18:30. Vstup na akci je zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…