Příbram: Díky vám…

30.08.2019 12:26

Projekt Díky vám… je poděkováním složkám IZS a zaměstnancům Oblastní nemocnice Příbram. Jako vyjádření díků za jejich služby se rozhodlo vedení města a příbramské sportovní kluby věnovat zástupcům vybraných složek (HZS Středočeského kraje – Územní odbor Příbram, Policie ČR – Územní odbor Příbram, Městská policie Příbram a Oblastní nemocnice Příbram) vstupenky na atraktivní zápasy svých celků.

Příbram: Díky vám…
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

V první fázi této akce dostane každá z organizací od fotbalového klubu 1.FK Příbram 50 vstupenek na utkání s jedním z nejlepších českých klubů poslední dekády – Viktorií Plzeň, které se koná 31. srpna od 19.30 hodin na stadionu U Litavky. „Jsme rádi, že došlo k této spolupráci mezi městem, naším klubem a výše jmenovanými zástupci policie, hasičů a zaměstnanců nemocnice. Myslím si, že je potřeba těmto lidem poděkovat. Jsou každý den připraveni pomáhat, riskovat své životy, a to nejmenší co pro ně můžeme udělat je pozvat k nám na utkání,“ uvedl ředitel fotbalového klubu 1.FK Příbram Jan Starka.

Podobný projekt realizuje hokejová Sparta Praha, u které se inspirovali zástupci příbramské radnice. „Jsme město, které žije sportem a toto je správné a zdravé propojení, které má navíc zajímavý přesah. V první fázi se do projektu zapojí místní volejbalový, hokejový a fotbalový klub a uvidíme, jestli se přidají i další sportovní či kulturní organizace,“ řekl starosta města Jan Konvalinka.

„Na utkání s Viktorií Plzeň bude pro výše jmenované vyhrazeno 150 míst v určeném sektoru. Vstupenky vedoucím pracovníkům zmíněných institucí předali místostarostka města Zorka Brožíková a prezident fotbalového klubu 1.FK Příbram. Máme na starosti kulturu, ale jsme rádi, že můžeme naši aktivitu spojovat i se sportem,“ dodal na závěr Vlastimil Ševr, který bude od 1. září vedoucím Městského kulturního centra Příbram.

A proč vlastně název Díky vám…? Jde o vyjádření poděkování za práci všech, kteří denně pomáhají v těžkých životních situacích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…