Příbram: Junior klub se otevírá veřejnosti

29.08.2020 16:32

Rekonstrukce Junior klubu, která měla za úkol upravit klub na moderní víceúčelový objekt, se nečekaně protáhla. Řešit se musela celá řada problémů, ale dnes můžeme říci – Junior klub je dokončen a otevírá se veřejnosti.

Příbram: Junior klub se otevírá veřejnosti
Foto: Honza Groh
Popisek: Václavské náměstí v Příbrami

Po dlouhé a komplikované rekonstrukci můžeme v pátek 4. září prvně pozvat veřejnost na prohlídku celého objektu a ve večerních hodinách také na první akci.

„Rekonstrukce Junior klubu byla dlouhá a trnitá. Bohužel jsme nuceni vést i soudní spory. Po všech komplikacích se nám podařilo rekonstrukci dotáhnout do zdárného konce. Junior klub je před otevřením a těší se na své první návštěvníky,“ řekl starosta Jan Konvalinka a zároveň pozval Příbramany na páteční Open party: „V pátek 4. září si v čase od 15 do 17 hodin budou moci všichni zájemci zrekonstruovaný objekt prohlédnout. V tento den se také koná Open party, na které vystoupí Origami, Roofers, GymBand Příbram a DJ luDJek.“

Páteční Open party začíná v 19 hodin a vstupenky je možné zakoupit přes ticketportal.cz nebo přímo na místě. Na září jsou připravené i další akce jako například promítání, přednášky, koncerty či interakční comedy show.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

19:27 Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

Městská policie Plzeň převzala ve čtvrtek 2. května 2024 do užívání dvě nové terénní čtyřkolky typu …