Příbram: Nové infocentrum je otevřeno veřejnosti

10.05.2021 16:43

Právě dnes byl zahájen provoz nového informačního centra. Pro informace o městě a okolí, upomínkové předměty či vstupenky se nyní vydáte do Pražské ulice.

Příbram: Nové infocentrum je otevřeno veřejnosti
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

S přestěhováním infocentra do nových prostor souvisí uzavření toho stávajícího v Zámečku-Ernestinu. Infocentrum v Pražské ulici nabízí veškeré doposud dostupné služby, a to včetně možnosti zakoupení vstupenek v síti TicketPortal. Přesto i v rámci služeb najdete v infocentru zajímavou novinku.

„Od letošní turistické sezony přinášíme možnost prohlídky města s průvodcem. Díky průvodcovské službě se návštěvníci o městě budou moci dozvědět více než najdou v brožurách a na internetu. Průvodcovská služba bude k dispozici v letních měsících a věřím, že bude přijata se zájmem,“ přiblížil jednu z novinek letošní turistické sezony starosta Jan Konvalinka.

Alespoň jednu návštěvu infocentra by si neměli nechat ujít ani ti, kteří jeho služeb běžně nevyužívají. „Celému prostoru, který je vytvořen s respektem k vizuálnímu stylu města, vévodí velkoformátová fotografie Svaté Hory od Jiřího Jirouška. Celkově jde o zcela odlišný prostor, než na jaký jsme byli doposud zvyklí,“ zve starosta k návštěvě nového infocentra, které najdete v Pražské ulici 129.

Informační centrum je veřejnosti otevřeno denně od 9 do 17 hodin, výjimkou jsou pouze vánoční svátky a Nový rok.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…